Malzemeler:
3 adet yufka
3 adet yumurta
3 yemek kaşığı tere yağı
3 yemek kaşığı yoğurt
Yarim kilo kadar kaşar rendesi
Hazırlanışı:
Kaşar hariç, tüm malzeme karıştırılıp
sos hazırlanır. Yufkayı tezgaha serip, hazırladığımız sosu fırça yardımıyla sürülür.
Diğer iki yufka yada ayni şekilde sos sürdükten sonra, kaşarları yufkanın ortasına koyulur.
Daha sonra yufka kare olacak şekilde katlanır.
Yağlanmış tepsiye alıp üzeri kenarlardan kesilir kalan sos dökülür. Sos her tarafa gezdirilir böreğin içine geçmesi sağlanır. Afiyet olsun :))
--------------------Sağlık ve Afiyetle Kalın--------------------
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder